Horren & Zonwering

Horren & Raamdecoratie:
Dekote is een onderneming die kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie levert. Na de oprichting in 2009 werd begonnen met de verkoop van inzethorren voor kunststof draaikiepramen. Al snel kwamen daar rolhorren, rolhordeuren, vaste horren en plisséhordeuren bij. De laatste jaren worden de horren met plisséstoffen steeds populairder, door de sjieke uitstraling.
Voor nagenoeg alle ramen en deuren heeft Dekote een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden.
Inmiddels leveren wij ook diverse, unieke soorten raamdecoratie, welke zonder boren of schroeven op of in het kozijn geplaatst kunnen worden. Dit zijn stijlvolle raamdecoratieproducten welke in een handomdraai geplaatst zijn…gemak dient de mens. Dit geldt ook voor de gebruiker. Wanneer de ramen bijvoorbeeld gelapt moeten worden, kan de raamdecoratie van Dekote eenvoudig verwijderd en teruggeplaatst worden.
Eenheidsprijzen voor maatwerkproducten. Niet alleen voor de horren, maar ook voor de raamdecoratie. En altijd met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
De levertijd op de vele, standaard kleuren bedraagt slechts een week. Ook in het hoogseizoen.

Rolluiken:
Dekote is een onderneming die ook kwalitatief hoogwaardige rolluiken, screen en knikarmschermen levert, uw oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval en inkijk. De rolluiken worden vervaardigt uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek doorstaan.

Alle lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op uw rolluik geen invloed hebben. Tevens worden er isolerende materialen verwerkt in de rolluiken, hierdoor zijn ze geruisloos uit en in te rollen. Deze materialen zorgen ook nog voor extra isolerende werking voor uw woning bij zowel warm als koud weer.

De materialen zijn in diverse kleuren leverbaar. De bediening kan plaatsvinden door middel van band, staaldraad of een slingerstang. Uiteraard is ook een elektrische bediening leverbaar, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of afstandsbediening.

Screens:
Met screensystemen wordt het zonlicht effectief gefilterd. Deze verticaal hangende zonwering is oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfsmatige toepassingen maar is nu voor iedereen beschikbaar. Het type screen zorgt ervoor dat u overdag naar buiten kunt kijken zonder inkijk naar binnen. De screen wordt met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn en is zeer windvast en daarom ideaal voor bewoners die vaak of lang afwezig zijn.

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende bakgroottes ( afhankelijk van de hoogte ) in afgeschuinde of halfronde vorm. De bak is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het geweven doek van de screen bestaat uit glasvezel en filtert
80 % van het zonlicht. Er zijn vele kleuren doek mogelijk. Daarbij zijn de screens leverbaar in verschillende handmatige bedieningen voor binnen en buiten. Met een elektrische bediening kiest u voor extra comfort. Ook is het in de praktijk vaak zo dat een screen met een motor makkelijk te monteren valt.

Knikarmschermen:
Het brede programma knikarmschermen van Dekote biedt u vele mogelijkheden voor zowel woningen, bedrijven, en winkels. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in handbediening of elektrische bediening. Wij voeren een maatwerk programma maar natuurlijk zijn standaard maten ook een mogelijkheid. In diverse uitvoeringen en kleuren zorgt het voor een verlengstuk van uw woning en haalt u hinderlijk zonlicht uit huis. U kunt sfeervol genieten op uw terras.

vraag een offerte aan2