Onze producten

Kunststof kozijnen van K-vision

K-vision is het allernieuwste profielsysteem van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

type trend

Type Trend

Type step

Type step

Type cube

Type Cube

Type classic

Type classic

Type city

Type City

U kunt kiezen voor een vlak of verdiept kozijn. In de mooiste kleuren kiest u voor de Renolit toplaag. Ook de verdiepte kozijnprofielen met typerend sprongetje zijn standaard mogelijk. De nieuwe subsystemen noemen we Classic, Trend, Step, Cube en City. Kortom, u kiest, wij maken het! Bekijk de Flyer >>

Kunststof kozijnen van Profialis

De PROFIALIS ramen bezitten dankzij het 5-kamersysteem en een composietversterking uitzonderlijke thermische kwaliteiten.Een speciaal ontworpen akoestische dichting zorgt voor een hoge geluidsdemping.

profialis

De PROFIALIS profielen laten naast hoog rendementsglas eveneens de plaatsing van akoestische beglazing toe. Meerinformatie>> Bekijk de Flyer >>

Kunststof Deurvullingen

Deureka:   Meer informatie >>

Houten kozijnen

Houten kozijnen vervaardigen wij in verschillende systemen: 68, 90 of 114. Met een U-waarde van circa 1,4 en standaard Politie Keurmerk Veilig Wonen klasse 2.

Vleugels hebben doorgaans een dikte van 68 mm waardoor er geen opdek glaslatten nodig zijn bij dikkere glaspakketten als veiligheidsglas of geluidswerende beglazing. Voor nog dikkere beglazing kunnen wij uiteraard een stap hoger gaan door de kozijnen van 78 mm vleugels te voorzien.

 

vraag een offerte aan2